Životopis

Cameron Diaz (herečka) Životopis, Wiki, Vek, Manžel, Čistá hodnota, Výška, Váha, Kariéra, Fakty

Cameron Diaz je známa a slávna americká herečka a modelka zo San Diega v Kalifornii v Spojených štátoch amerických. Je tiež bývalou spisovateľkou. V skutočnosti je táto dáma úspešná podnikateľka, ktorá riadi a riadi svoje vlastné podnikanie. Vstala a ocenila svoje komické úlohy. Na druhej strane je dokonalá aj v emotívnych a vážnych úlohách. V skutočnosti sa stala najlepšie platenou herečkou v USA v hollywoodskom priemysle. V hollywoodskych filmoch debutuje svojim prvým filmom „Maska“. V roku 1988 začala Cameron svoju kariéru modelky. Podpísala zmluvu so spoločnosťou Elite Model Management Company.

Cameron Diaz Vek, výška, hmotnosť a telesné miery

  • V roku 2020 mala Cameron Diaz 47 rokov.
  • Stojí na výške 5 stôp 9 palcov.
  • Váži asi 58 kg alebo 128 libier.
  • Jej telo meria 34-26-35 palcov.
  • Diaz je známa svojou udržiavanou postavou.
  • Nosí veľkosť košíčkov podprsenky 32 C .
  • Nosí veľkosť obuvi 5 US.
  • Má čierne oči a tmavohnedú farbu vlasov.

Cameron Diaz Wiki/ Bio

Wiki
Skutočné menoCameron Michelle Diaz
Prezývka/ javiskové menoCami
Dátum narodenia30. augusta 1972
Vek47 rokov (od roku 2020)
PovolanieHerečka, modelka a

Podnikateľka

Slávny preJej komediálne úlohy v

Hollywoodske filmy

Rodisko/ rodné mestoSan Diego, Kalifornia,

Spojené štáty

NárodnosťAmerický
SexualitaRovno
Súčasné bydliskoLos Angeles, Kalifornia,

Spojené štáty

Náboženstvokresťanstvo
rodŽena
EtnicitaBiely kaukazský pôvod
Znamenia zverokruhuPanna
Fyzikálne štatistiky
Výška / VysokýV centimetroch - 174 cm

V metroch- 1,74 m

V palcoch palcov- 5'9 "

HmotnosťV kilogramoch - 58 kg

V librách - 128 libier

Merania tela

(hrudník-pás-boky)

34-26-35 palcov
Veľkosť pása26 palcov
Veľkosť bokov35 palcov
Veľkosť podprsenky32 B
Veľkosť topánky5 (Spojené kráľovstvo)
Veľkosť šiat4 (USA)
Stavba telaCurvy, Slim & Fit
Farba očíčierna
Farba vlasovTmavohnedá
TetovanieNA
Rodina
RodičiaOtec: Emilio Diaz

Matka: Billie

SúrodenciBrat: Michael Diaz (starší)

Sestra: Chimene (staršia)

Vzťahy
Rodinný stavŽenatý
Predchádzajúca zoznamkaNeznáme
PriateľBenji Madden
Manžel/manželkaBenji Madden
Deti/ DieťaDcéra: Raddix Madden
Vzdelávanie
Najvyššia kvalifikáciaAbsolvent
ŠkolaZákladná škola Los Cerritos v San Diegu
Vysoká škola/ univerzitaDlhá pláž

Polytechnická vysoká

Škola v Kalifornii, USA

Obľúbené
Obľúbený herecLeonardo DiCaprio
Obľúbená herečkaCharlize Theronová
Obľúbená destinácia na dovolenkuMalajzia
Obľúbené jedloKontinentálna kuchyňa
Oblúbená farbabiely
ZáľubyNakupovanie a cestovanie
príjem
Čistá hodnota140 miliónov dolárov (v roku 2020)
Sponzori/ Reklamy $2,067.75 – $3,446.25
Online kontakty
Odkazy na sociálne médiáInstagram

Manžel a manžel Cameron Diaz

  • Ako Cameron Diaz Manželka a záležitosti, je vydatá za „Benji Madden“.
  • Benji je od nej o 7 rokov mladšia.
  • Obaja sa do seba zamilujú pri prvom stretnutí.
  • Vydala sa za hudobníka Benjiho vo svojom dome v Beverly Hills v Kalifornii 5. januára 2015 na židovskom obrade.
  • Manželia žili šťastným manželským životom.
  • V skutočnosti je pár po 4 rokoch manželstva požehnaný dcérou Raddix Madden.
  • Podľa jej predchádzajúcej histórie randenia má vzťah s populárnym americkým hercom menom „Justin Timberlake“.
  • Justin je tiež dobrý spevák.

Cameron Diaz Bio, rodina a vzdelávanie

  • Cameron Diaz sa narodila 30. augusta 1972 v San Diegu, Kalifornia, Spojené štáty americké.
  • Jej otec sa volá Emilio Diaz a matka sa volá Billie.
  • V rodine má súrodencov.
  • Má meno staršieho brata Michaela Diaza a má meno staršej sestry Chimene.
  • Podľa vzdelania je veľmi vzdelaná.

Zoznam filmov a televíznych seriálov Cameron Diaz

Filmografia/ Filmy

  • Posledná večera (1995).
  • Ona je tá jediná (1996).
  • Hlava nad vodou (1996).
  • Život menej obyčajný (1997).
  • Strach a hnus v Las Vegas (1998).
  • Byť Johnom Malkovichom (1999).
  • Veci, ktoré môžete povedať len pohľadom na ňu (2000).
  • Vanilkové nebo (2001).
  • Neviditeľný cirkus (2001).
  • Gangy New Yorku (2002).
  • Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003).
  • V jej topánkach (2005).
  • Strážca mojej sestry (2009).
  • Annie (2014).
  • A mnoho ďalších…

Televízia

  • Sobotný večer naživo (1998-2014)
  • Trippin (2005).
  • Shrek the Halls (2007).
  • Sesame Street (2009).
  • Vystrašený Shrekless (2010).
  • Zlý učiteľ (2014)

Prečítajte si tiež: Sophie Turner (herečka) Wiki, životopis, vek, výška, hmotnosť, manželka, manžel, čistá hodnota, fakty

Kariéra Cameron Diaz

  • Podľa kariéry Cameron Diaz pracuje v mnohých populárnych hollywoodskych filmoch ako Posledná večera, Hlava nad vodou, Strach a hnus v Las Vegas, Veci, ktoré spoznáte len pri pohľade na ňu, Charlieho anjeli: Na plný plyn, Strážca mojej sestry, Annie a mnoho ďalších.
  • V roku 2020 sa objavila aj v mnohých televíznych seriáloch.
  • Od roku 1998 do roku 2014 sa stala súčasťou show „Saturday Night Live“.
  • Pracuje v mnohých show ako Trippin, Shrek the Halls, Sesame Street, Scared Shrekless a Bad Teacher. H
  • V skutočnosti sa jej postava objavila vo videohre s názvom „Charlie's Angels“.

Čistá hodnota Camerona Diaza

  • V roku 2020 sa čistá hodnota Cameron Diaz odhaduje na približne 140 miliónov dolárov.
  • Jej hlavným zdrojom príjmu je herecká kariéra.
  • Tiež zarába na svojich sponzoroch a inzerentoch.

Fakty o Cameron Diaz

  • Diaz hral v epickej dobovej dráme Martina Scorseseho Gangy New Yorku, ktorá sa odohráva v polovici 19. storočia vo filme Five Points.
  • Diaz dostal značné odškodné za ohováranie od žaloby American Media Incorporated.
  • V roku 2010 zaradil Forbes Diaz medzi najbohatšie ženské celebrity a zaradil jej číslo 60 medzi 100 najbohatších.
  • Diaz bola uvedená medzi najlepšími zabávačmi časopisu CEOWorld.
  • V roku 2008 zomrel Diazov otec na rakovinu pečene.
  • Vydala sa za hudobníka Benjiho Maddena vo svojom dome v Beverly Hills v Kalifornii 5. januára 2015 na židovskom obrade.
  • Diaz verejne podporil Al Gorea počas prezidentských volieb v roku 2000.

Prečítajte si tiež: Davie504 (gitarista) Vek, životopis, wiki, výška, váha, priateľka, záležitosti, čistá hodnota, fakty